Jelen és jövő – nagyon izgalmas!

Úgy tűnik, 2016 volt eddig a PAF legsikeresebb éve. Olvass rólunk, és csatlakozz, ha velünk dolgoznál!

2016 fő attrakciója a konferencia volt, ahol találkozhattatok mindazzal, amiért dolgozunk, és azokkal, akik velünk lelkesednek, felkértek minket, hogy segítsünk nekik, és persze a támogatóinkkal. 

Itt nézhetitek meg konferencia közben készült interjúkat.

És itt hallgathatjátok meg a konferencia okán készült interjút Andival és Marcival. (Aki nem egészen érti, mi is a PAF, ez alapján biztosan összeáll a kép.)

 

És most a részletek:

Az év elején elnyertünk két NEA pályázatot – hálás köszönet Kőműves Eszternek és mindenkinek, aki a pályázaton dolgozott.

Folyamatosan tartottuk a workshopokat, minden hónapra jutott egy, volt, hogy kettő is. Ezekről itt tudhattok meg többet.

Folynak a kórházfejlesztések a Bókayban, a Margit fejlődésneurológiáján, az Affideánál. Ezekről szinte minden alkalommal írtunk a blogunkban, vagyis itt.

Az interjúk és a konferencia ismertséget, felkéréseket hoztak.

  • Az Uzsoki Utcai Kórházzal elindítjuk önkéntes programunkat. A projekt lényege, hogy segítő beszélgetéssel támogatjuk a kórház két osztályán a krónikus betegeket. 
  • Felkérést kaptunk a Honvéd SBO-tól, a Korányi Kórháztól és a Szentgotthárdi Pszichiátriai Szakosított Otthontól és az Uzsoki szülészetétől fejlesztésre.
  • Felkérést kaptunk a Korai Fejlesztő központtól speciális szoptatás támogató workshop megtartására.
  • Felkért a Mensa HungarIQa egy csoportja arra, hogy tartsunk nekik egy rövidített workshopot a segítő kutyákról. 

A blogról még annyi: van olyan cikkünk, amelyik 70 000 olvasót ért el. A többi 3000-4000-t. Ha segítenél, és találsz a témánkba illő cikkeket, küldj linket, illetve ha ráérsz fordítani, jelezd, van egy csomó ötletünk!

Boldogságot mindenkinek, várjuk a még izgalmasabb 2017-et!