.

WORKSHOPOK

A változás tanulható

...

.

KÓRHÁZFEJLESZTÉS

Visszaadjuk a gyógyítás szenvedélyét

...

.

MINŐSÍTÉS

Akikre büszkék lehetünk

...


Képzéseink

Gyógyító kutyák

Gyógyító kutyák

2018 június 22-23.

Formája: interaktív, gyakorlatorientált, saját élményű műhelymunka.

Az állatok közelsége oldja a feszültséget, segíti a kommunikációt, motivál, erőt ad - egy szóval: gyógyít.

Miről szól a két nap?

 A műhelymunkára várjuk egészségügyi dolgozók, pedagógusok, szociális munkások, kutyakiképzők és „egyszerű érdeklődők” jelentkezését.

• Ismerjük meg!
Általános bevezető a terápiás és segítő kutyákról (vakvezető, mozgássérült segítő, halló kutyák, epilepszia rohamjelző, személyi segítő), valamint a team munka kereteinek felvázolása.

• Mit adnak a kutyák?
Gyakorlatok, hogy megtapasztaljuk a sikerélményt a kutyával. A kutya, mint érzelmi támasz.

• Kutyák a gyógyításban
Kutyával asszisztált gyógyítás az egészségügyben és idősekkel végzett terápiás munka. Értelmileg akadályozottakkal végzett terápiás munka. Mozgássérültekkel és halmozottan sérültekkel végzett terápiás munka.

• Így működik a team
Optimális együttműködés keretei, problémás helyzetek az együttműködés során, szakemberek közötti kommunikáció a terápiás folyamatban.

• Személyes lehetőségek
Kutyák alkalmazásának lehetséges pontjai. Mit tehet ön a saját területén?

Esemény létrehozva

2017. július 08.

Tags

orvosoknak, szakdolgozóknak, segítő foglalkozásúaknak

 

Segítse munkánkat!

Dolgozzon velünk!
Ha tetszenek a céljaink, és úgy érzi, tudásával, tapasztalataival, energiájával, idejével hozzá tud járulni munkánkhoz, keressen minket!

Írjon nekünk!
Küldje el nekünk pozitív történetét, mert a pozitív visszajelzés tápláló energia. Várjuk mindazokat a történeteket, amelyek példát mutatnak az emberségesebb bánásmódra. Amennyiben történetet nem e-mailben szeretné elküldeni, akkor kérjük, hogy postai úton juttassa el hozzánk. A történet mellé írja le az orvos, az intézmény és az osztály nevét is, a borítékra pedig  „PAF – Az én történetem”. Postacímünk: 1037 Budapest, Montevideo utca 2/C.

Támogasson minket! 
Támogassa a PAF-ot adója 1 %-ával!  Adószámunk: 18214992-1-42
Bankszámlaszám: 10700244-66607027-51100005

Az adományozók jóvoltából az alapítványnak a jövőben lehetősége lesz arra, hogy különböző eszközökön és csatornákon keresztül támogassa az emberibb egészségügy kialakítását, az egészségügyi intézmények és dolgozók fejlesztését, illetve az egészségügyet igénybe vevő embereket.

 


 Támogatóink: